Dostawa
Poczta Polska
-polecony priorytet koszt 12zł
-pobranie koszy 19zł
Kurier DPD
-paczka koszt 15zł
-pobranie koszt 19zł
Czas realizacji
Produkt dostępny na magazynie
-wysyłki w ciągu 24h
-za pobraniem wysyłki w ciągu 24h
Produkty niedostępne wysyłamy w ciągu 24h po uzgodnieniu z Klientem
tel. kontaktowy 502 220670
Zwroty / wymiana
Zwroty i wymiany:
-zwrot w ciągu 14 dni od daty zakupu produktu -wymiana w ciągu 14 dni od daty zakupu produktu Formularz zwrotu i reklamacji do pobrania w zakładce zakupy zwroty, wymiany, reklamacje dostępny na naszej stronie internetowej
Opis produktu
Kod: X-BLUE-7 KOLORÓW:
BIAŁE, POMARAŃCZOWE, AMARANTOWE, CHABROWE, JASNE NIEBIESKIE, ZIELONE, CZARNE,
Opis
XBLUE to ultra lekkie buty idealne do kuchni, szpitala, na basen i do ogrodu.
▪ antystatyczne
▪ można je prać w temperaturze do 50˚C
▪ rozmiary 34-47
▪ pasują wymienne Wkładki Luxor
▪ wentylowane po bokach
▪ posiadają pasek przekładany na piętę
▪ para waży zaledwie około 250 gr
▪ amortyzujące wstrząsy
▪ produkt z certyfikatem CE - EN ISO 20347:2012
Tabela właściwości i branże
Opis XBLUE to ultra lekkie buty idealne do kuchni, szpitala, na basen i do ogrodu. ▪ antystatyczne ▪ można je prać w temperaturze do 50˚C ▪ rozmiary 34-47 ▪ pasują wymienne Wkładki Luxor ▪ wentylowane po bokach ▪ posiadają pasek przekładany na piętę ▪ para waży zaledwie około 250 gr ▪ amortyzujące wstrząsy ▪ produkt z certyfikatem CE - EN ISO 20347:2012 Branże handel i usługi, medycyna, przemysł, gastronomia, hotelarstwo, kosmetyka, branża spożywcza, elektronika Kolekcja JULEX w oparciu o wieloletnie doświadczenie stworzyliśmy pod tą marką obuwie dla profesjonalistów, osób pracujących w najtrudniejszych warunkach. Połączyliśmy cechy takie jak odporność, ochrona i komfort spełniając wymagania norm europejskich dla obuwia zawodowego i ochronnego. Większość modeli może być stosowana w przedsiębiorstwach z wdrożonym systemem HACCP. Wytrzymałe i odporne na działanie czynników zewnętrznych, dzięki czemu znalazły zastosowanie min. w przemyśle spożywczym, mięsnym oraz w gastronomii.
Tabela właściwości
|